Den Lille Billedkunstner

På denne workshop får man rig mulighed for at udfolde sine kreative evner og bruge egen fantasi og talent. Børnene får lov at male deres helt eget maleri og kan hænge det på væggen i værelset eller give det som gave.

Vores søde personale give gode råd og vejledning og forældrene er velkomne til at hjælpe deres børn eller de kan bruge tiden på shopping.

Der bruges ubleget bomuldslærred opspændt på blindrammer og der males med rigtige pensler og acrylmaling.

Alle vores workshops er baserede på, at børnene bliver både underholdt, er kreative og frembringer noget, som de får med sig hjem. Vores workshops er altid et stort hit blandt både børn og forældre, og der kommer altid mange børn forbi. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores workshops, og det er derfor altid et professionelt personale samt de bedste materialer, vi stiller med.

Derudover kan vi tilpasse vores workshops ethvert arrangement, f.eks. modeuge, høstmarked, festuge, aftenåbent m.m. samt selvfølgelig alle skoleferierne.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: Klik her