Drageværkstedet

På drageværkstedet får du hjælp til at male din helt egen drage, og du bestemmer selv, hvordan den skal se ud: Skal den ligne en rigtig drage, en flyvemaskine, en sommerfugl eller bare dekoreres med en masse flotte farver?

Dragen er kæmpestor (130 x 60 cm), så der er masser af plads til at lade fantasien få frit løb. Vi dekorerer dragerne med tekstil-tuscher så de bliver rigtig flotte, og dragerne er lavet af nylon, så de kan helt sikkert flyve.

Mens du dekorerer din drage, snakker vi alle sammen lidt om drager og om at flyve med dem: Hvordan gør man, hvem fandt på at flyve med drager, hvornår er det bedst at flyve med drager, hvor skal de flyve hen og meget mere.

Alle vores workshops er baserede på, at børnene bliver både underholdt, er kreative og frembringer noget, som de får med sig hjem. Vores workshops er altid et stort hit blandt både børn og forældre, og der kommer altid mange børn forbi. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores workshops, og det er derfor altid et professionelt personale samt de bedste materialer, vi stiller med.

Derudover kan vi tilpasse vores workshops ethvert arrangement, f.eks. modeuge, høstmarked, festuge, aftenåbent m.m. samt selvfølgelig alle skoleferierne.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: Klik her