Fastelavnsworkshop

Alle børnene får sammen med vore søde hjælpere mulighed for at pynte deres helt eget fastelavnsris med kartonfigurer, flotte strimler af silkepapir, glimmer, pailetter og selvfølgelig en masse slik. Her snakkes om fastelavn, traditioner, katte i tønder og meget mere, mens de flotteste fastelavnsris kreeres. Mor og far kan trygt overlade deres børn til vores personale, men de er også meget velkomne til at hjælpe børnene.

Alle vores workshops er baserede på, at børnene bliver både underholdt, er kreative og frembringer noget, som de får med sig hjem. Vores workshops er altid et stort hit blandt både børn og forældre, og der kommer altid mange børn forbi. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores workshops, og det er derfor altid et professionelt personale samt de bedste materialer, vi stiller med.

Derudover kan vi tilpasse vores workshops ethvert arrangement, f.eks. modeuge, høstmarked, festuge, aftenåbent m.m. samt selvfølgelig alle skoleferierne.   

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: Klik her