Heksens U-uhyggelige Lygter

Når det er halloween er alting lidt uhyggeligt, også alle heksene!

– men i denne workshop skal vi lave flotte og kun lidt uhyggelige hekselamper.

Med hjælp fra vores dygtige personale skal børnene lave u-hyggelige lygter som kan hjælpe børnene hvis de skulle blive bange.

Lygterne laves af aflagte hekse-gryde-glas, smøres med magisk hekselim og pyntes med tørret heksehud og hemmelige heksetegninger. Alt imens dette foregår, snakkes der om halloween, om hekse om deres liv og om alt andet, der kan være lidt uhyggeligt i den mørke tid.

Vi stiller med hjælpere samt materialer til minimum 100 børn. Det eneste I skal sørge for er en masse kreative børn.

Alle vores workshops er baserede på, at børnene bliver både underholdt, er kreative og frembringer noget, som de får med sig hjem. Vores workshops er altid et stort hit blandt både børn og forældre, og der kommer altid mange børn forbi. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores workshops, og det er derfor altid et professionelt personale samt de bedste materialer, vi stiller med.

Derudover kan vi tilpasse vores workshops ethvert arrangement, f.eks. modeuge, høstmarked, festuge, aftenåbent m.m. samt selvfølgelig alle skoleferierne.   

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: Klik her