Juleværkstedet

Her fremtrylles det flotteste julepynt sammen med vore søde nisser, som samtidig snakker med børnene om jul, traditioner og meget mere. Der klippes og klistres med karton, kræmmerhuse, glimmer, pailetter, stjerner og meget mere. En rigtig hyggelig juleworkshop.

Vi stiller med  dygtige hjælpere samt materialer til minimum 100 børn. Det eneste I skal sørge for er en masse kreative børn.

Alle vores workshops er baserede på, at børnene bliver både underholdt, er kreative og frembringer noget, som de får med sig hjem. Vores workshops er altid et stort hit blandt både børn og forældre, og der kommer altid mange børn forbi. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores workshops, og det er derfor altid et professionelt personale samt de bedste materialer, vi stiller med.

Derudover kan vi tilpasse vores workshops ethvert arrangement, f.eks. modeuge, høstmarked, festuge, aftenåbent m.m. samt selvfølgelig alle skoleferierne.   

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: Klik her