Kys frøen – og bliv prinsesse for en dag

… med alt hvad der tilhører af flotte prinsesse-smykker!

En workshop kun for ægte prinsesser! Her mødes prinsesser fra nord og syd og laver ægte prinsesse smykker: Halskæder, øreringe og fingerringe. Her må der kun tales om prinsesse-ting: Om at kysse frøer, om slotte, søde prinser og dumme prinser og meget mere.

Nogle gange har en ægte prinsesse brug for at tale med andre prinsesser, og det får de rig mulighed for! Prinsesserne må meget gerne tage deres allerfineste prinsesse tøj på. Mor og far kan trygt overlade deres børn til vores søde personale, men de er også meget velkomne til at deltage i workshoppen.

Vi stiller med 2 søde hjælpere samt materialer til 100 børn. Det eneste I skal sørge for er borde og stole samt en masse kreative børn.

Alle vores workshops er baserede på, at børnene bliver både underholdt, er kreative og frembringer noget, som de får med sig hjem. Vores workshops er altid et stort hit blandt både børn og forældre, og der kommer altid mange børn forbi. Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores workshops, og det er derfor altid et professionelt personale samt de bedste materialer, vi stiller med.

Derudover kan vi tilpasse vores workshops ethvert arrangement, f.eks. modeuge, høstmarked, festuge, aftenåbent samt selvfølgelig alle skoleferierne.

Ønsker du yderligere information og/eller priser på denne kunstner, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 27 03 07, eller sende en mail: Klik her